hit counter
   
 
Stick-it logo
Ministeck logo
logo Ministeckshop.eu, the webshop for Ministeck and Stick-it
sinds 2006 uw specialist voor Ministeck en Stick-it met scherpe prijzen!
een Remiko webshop
onderdeel van Remiko handelsonderneming
 
Stick-it Ministeck home Stick-it Ministeck Kontact Stick-it Ministeck Einkaufswagen Ministeck-online in het Nederlands Ministeck-online in het Duits


 
   
 

Ministeck / Stick-it MC41131 - Stick-it Tijger, ca. 5000 steentjes, verbindingsschijfjes, ophanghaakjes en heveltjeStick-it Tijger, ca. 5000 steentjes, verbindingsschijfjes, ophanghaakjes en heveltje. Afmetingen 40x40 cm, inclusief 1:1 voorbeeld, 9x grondplaat 13,3x13,3 cm, ca. 5000 steentjes, verbindingsschijfjes, ophanghaakjes en heveltje

Stick-it Tijger, ca. 5000 steentjes, verbindingsschijfjes, ophanghaakjes en heveltje
  € 34.89 incl. BTW
  voorraadstatus:
  levertijd: 1-3 werkdagen
 

Specificaties van Stick-it Tijger, ca. 5000 steentjes, verbindingsschijfjes, ophanghaakjes en heveltje:
- merk: Stickit     (Wat is het verschil tussen Ministeck en Stick-it?)
- afmetingen: 40 x 40 cm
- artnr: Stickit MC41131
- EAN: 4031269411319
- categorie: speelgoed, mozaiek, Stickit,

Hieronder nog enkele suggesties:
Terug naar alle artikelen in deze categorie (Ministeck / Stick-it grote sets)
Alle sets van Ministeck en Stickit worden geleverd met de bijbehorende grondplaten, kleursteentjes en kleurenvoorbeeld om de afbeeldig te kunnen maken.

Kent u Ministeck of Stickit nog niet? De basis van beide "Mini Steck systemen" is een grondplaat met gaatjes en kleine kunststof steentjes met aan de onderzijde pinnetjes die in deze gaatjes passen. Door de verschillende kleuren steentjes volgens het patroon in de gaatjes te prikken ontstaat de afbeelding. Het grote voordeel echter ten opzichte van een legpuzzels is, dat de steentjes en grondplaat steeds opnieuw voor nieuwe creaties kan worden gebruikt en ook de Ministeck en Stickit grondplaten kunnen allemaal aan elkaar worden verbonden voor grotere werkoppervlakten.

Het zal u vast al zijn opgevallen, er zijn sets van Ministeck en van Stickit. Wij verkopen beide merken waarbij Stickit en Ministeck qua functionaliteit, werkwijze en soort steentjes identiek is. Ministeck is ooit op de markt gebracht door de heer Gottwald. Ergens is er een scheiding gekomen van de merknaam Ministeck (momenteel in handen van de firma. Feuchtmann) en de bedenker. Gottwald is destijds als producent van dezelfde producten verdergegaan onder de naam Stickit, veelal ook met de originele sets en sjablonen. Voor de gebruiker geldt overigens dat de steentjes en grondplaten onderling uitwisselbaar zijn, Ministeck sets kunnen zonder probleem worden gecombineerd met Stickit sets en vice versa, en ook de losse kleurstrips worden in dezelfde 24 kleuren geproduceerd.

In verschillende productie batches kan een minimale kleurafwijking zitten, maar dit geld voor zowel Ministeck als Stickit. Het kan dus voorkomen dat als u later een andere doos of losse strips met steentjes bijbesteld, de kleuren net iets afwijken, maar in het grotere geheel van een groot werkstuk is dit verschil te verwaarlozen. Deze marginale afwijkingen zien we zowel bij Ministeck als bij Stickit. Let er overigens op dat de grondplaten na verloop van tijd wat kunnen verkleuren door zonlicht. Ons advies is om deze niet in een open (licht) vak in de kast op te bergen als er langere tijd niet mee gespeeld wordt.
 
Informatie

Over ons
Verzending
Algemene voorwaarden
Privacy policy
Klantenservice

Contact
Retourneren
© REMIKO 2022